Kövess minket

Hiphop

Nagyszabású underground seregszemlét tart a Secret Reality Budapesten

A hiphop kultúra minden ága képviselteti magát a rendezvényen.

Megosztva

Forrás:

Akit egy kicsit is foglalkoztat a hazai underground hiphop jelenlegi „állapota”, az bátran látogasson el április 27-én a budapesti Analog Music Hall-ba, a Secret Reality krú éves rap-zenei megmozdulására, ahol az emszík hada mellett dj-ék, breaktáncosok valamint graffitisek adnak randevút egymásnak az úgynevezett Lifestyle Conference keretein belül.

A kora délután – 16 órakor – kezdődő rendezvényen mindenki megtalálhatja a neki tetsző programot: a számtalan látni és hallgatni való mellett különböző workshopok biztosítanak lehetőséget, hogy az érdeklődők kipróbálják mondjuk a szkreccselés, vagy esetleg a fejenpörgés művészetét igazi profik segítségével. A graffiti részleget az ALL CAPS Collective viszi a Secretes srácokkal, míg a beatmaker-dj szekciót Dj Mango vezeti majd, olyan nevekkel kiegészülve mint például Herring Franky, Mr. Die és Q-Cee.

Este felé aztán emszíktől lesz hangos a helyszín, cypher buli vezeti ugyanis fel az esti koncertek sorát. Az össznépi rappelésen – a teljesség igénye nélkül – mikrofont ragad Bobakrome, HRK, Faktor, PMK, Gege, Doktor Monoton azaz Phlat, Gazsi Rap Show, illetve Ponza is.

Az összejövetel három többszereplős koncerttel zárul: színpadra lép Bankos meg a posse, a nemrég szabadult Loco a Tha Ultimate Simperial Posse-val, továbbá az underground színtéren is undergroundnak számító, Az Igazgatótanács kollektíva.

A Lifestyle Conference Facebook eseményét ITT csekkolhatjátok.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés