Kövess minket

Bulvár

Naomi Campbell bírja a modelleket!

Naomi Campbell nem a konkurenciát látja a fiatal modellekben, hanem kedvesnek és tisztelettudónak tartja őket. A szupermodell a Remixnek adott interjújában őszintén vallott többek között Bella és Gigi Hadidról, valamint Kendall Jennerről.

Megosztva

[instagram]BNVGegfA_6w[/instagram]

…Kendall Jennerről, Gigi és Bella Hadidról:

„Szerintem hatalmasak. Ismerem ezeket a fiatal Instagram lánykákat, és nagyon tisztelettudóak és kedvesek. Szívesen segítek nekik bármiben, ha tudok. Még az elején valamelyikőjüknek segítettem a kifutón való járásban is.”

…a szupermodellekről:

„Azt hiszem, hogy a modellek szakmájában hatalmas változás történt . Úgy tűnik nekem, hogy sokkal több modell van, és jóval versenyképesebbek. Gyorsan robbannak be, és sebesen el is tűnnek. De végül csak azok maradnak, akiknek van elég erejük hozzá. Nekem soha nem jutott eszembe, hogy ilyen sokáig a szakmában maradok. Azonban ha szeretsz valamit, akkor csinálod, és a lehető legjobban csinálod, viszont, ha nem szívesen teszed, akkor jobb, ha nem is csinálod. Ennyire egyszerű.”

…önmagáról:
„Áldottnak érzem magam, és remélem, hogy soha nem fogok csalódni. Hálás vagyok Istennek, hogy lehetővé tette számomra, hogy azt csináljam, amit szeretek. Az életem különböző szakaszaiban nagyon sok fantasztikus emberrel találkoztam, olyanokkal is, akik jelenleg már nincsenek köztünk. A bejárt életutam pedig elképesztő.”

A szupermodell nemcsak interjút adott a magazinnak, hanem ikonként annak címlapjára is felkerült. 

Ugye, milyen vagány lett?

[instagram]BNUeZGKgonq[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés