Kövess minket

Hiphop

Nas már a következő lemezén dolgozik, pedig csak most jelent meg a legutóbbi

Megosztva

Pénteken futott be Nas sorban tizenhatodik nagylemeze, de a rapper máris a tizenhetedik projekten dolgozik. A New York-i MC erről a „Magic 2 ” második dalán, az „Abracadabra„-n tesz említést, mikor azt rappeli:

“I’m a magician, you should listen, it’s never the same tricks/ 2020 when we did the first one, five-album run, not a cursed one, it’s a blessed one/ By the time y’all hear this, we be halfway through the next one/ Bless up, all the rappers we lost, I’m hopin’ they rest up,”

Ezek szerint már keményen zajlanak a következő projekt munkálatai, és Nas közel a felét el is készítette, méghozzá ismét Hit-Boy producerelésében. Azt nem tudni, hogy ez egy újabb „Magic” lemez lesz, vagy a „King’s Disease” sorozat új része, esetleg valami teljesen új vonal, mindenesetre Nas nem pihen.

A ‘Magic 2‘ egy másik dalán, a „Pistols On Your Album Cover„-en Nas megemlíti, hogy ő volt az, aki először kóstoltatta meg Tupac Shakurral a Hennessy konyakot, amire aztán 2Pac teljesen rákattant.

I remember I put 2Pac onto that Henny, Howard University… Howard Homecoming, D.C…. He was like, ‘What’s this?!’… He drank that shit, though… Word… Crazy. Super hard” – rappeli.

Ugyanezen a dalon Nas elbúcsúztatja 2Pac nevelőapját, Mutulu Shakurt is, aki nemrég hunyt el rákban, miután utolsó heteiben kiengedték a börtönből.

“Money’s lovely but I could care less who has more than me/ I’m just happy Mutulu Shakur got free/ May he rest in peace, he was a warrior all of his days”.

Alább lehet csekkolni a teljes lemezt.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés