Kövess minket

Hiphop

Nas-t nem inspirálják a kortársai, mivel be vannak lassulva

Megosztva

A több mint 30 éve a pályán lévő Nas nemrég Stephen Colbert esti műsorában járt, ahol azt mondta, hogy továbbra is érzi magában a tüzet, de nem a kortársai inspirálják a folytatásban.

A mostanában igen termékeny rappernek Colbert tette fel a kérdést, hogy kik azok, akik inspirálják, mely rapperekkel kell versenyt futnia.

Tényleg próbálom kitalálni, hogy mi legyen a következő lépésem, és úgy érzem, hogy sok korombeli hip-hop előadó nem ad ki sok anyagot, így nem tudok rájuk tekinteni referenciaként. Ők valahogy lelassultak – bármilyen okból kifolyólag. Megértem, hogy ez egy kemény dolog, de én továbbra is motivált vagyok” – mondta Nas.

A rapper hozzátette, hogy nagyon egymásra találtak az elmúlt három évben megjelent lemezeinek vezető-producerével, Hit-Boy-jal, és kvázi egymást inspirálják. Mikor Colbert feltette a kérdést, hogy miben nyújt mást Hit-Boy, Nas nevetve úgy válaszolt, hogy abban, hogy ő fiatalabb. Nas legutóbbi nagylemeze, a King’s Disease III volt, mely tavaly novemberben jött ki, a pletykák szerint Nas már készül a folytatásra, és egy 50 Cent vendégszereplés is összejöhet.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés