Kövess minket

Film

Natalie Portman Jackie Kennedy bőrébe bújik

Tragikus szerepben láthatjuk a színésznőt.

Megosztva


Hatalmas rejtély övezi a mai napig John F. Kennedy meggyilkolását. Az ügyet hosszú időre titkosították, így új dolgokat csak úgy tudhatunk meg róla, ha valaki alaposan utána néz az egész ügynek. A filmiparban most úgy döntöttek, hogy egy egészen új aspektusból mutatják meg magát a gyilkosságot és az utána következő napokat. A főszerepet pedig nem Mr. Kennedy kapta, hanem felesége, Jackie.

A film is az ő nevét viseli, amelyben az 1963-ban történt gyilkosság utáni 4 napot mutatják be. Jackie Kennedy-t, Natalie Portman alakítja, aki a forgatásról megjelent képek alapján tökéletes lesz a szerepre. Eleinte egy mini-sorozatot terveztek, mind a négy napot külön-külön epizódban akarták bemutatni, ám a rendező, Pablo Larraín az egész estés mozi mellett döntött.

Kennedy kisasszonyt már több híres nő is alakította, többek között Katie Holmes, Sarah Michelle Gellar, és Jacqueline Bisset. A filmre egy kicsit várnunk kell még, ugyanis csak 2017-ben mutatják be, de kétség nem fér hozzá, biztosan mesteri lesz.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük