Kövess minket

Hiphop

Nate Dogg hagyatékát egyenlő részben osztják el az özvegye és kilenc gyereke közt

Megosztva

Rendeződött Nate Dogg hagyatéki eljárása, a néhai G-Funk legenda özvegye és gyermekei egyenlő részben részesülnek az örökségéből – tudta meg a Radar Online.

Mint a bírósági dokumentumokból kiderül, a hagyaték végső értékét 2,7 millió dollárban állapították meg, és a vagyonkezelőt arra utasították, hogy a pénzt egyenlően ossza szét Nate özvegye, LaToya Calvin és kilenc gyermeke között. Bár Nate Doggról eredetileg úgy tudták, hogy csak hat gyermeke van, a hagyatéki bíró megállapította, hogy jogilag további három gyermek apja.

A hagyatéki gondnok azt is megerősítette, hogy a zenész összes adósságát – köztük egy 144 000 dolláros adóhivatali számlát – kifizették, és a túlélőknek nem kell további kötelezettségeket teljesíteniük.

Nate Dogg 2011-ben halt meg, és nem hagyott maga után végrendeletet. A vita egyrészről azon volt, hogy az eddig nem ismert gyermekek is részesülhetnek-e, valamint, hogy LaToya Calvin – aki az énekes felesége volt a halálakor – magát jelölte ki a hagyaték végrehajtójának, és Nate gyermekei harcoltak ellene a bíróságon, azt állítva, hogy Nate Dogg valójában válni akart Calvintől, mielőtt meghalt. Nate gyermekei bizonyítékot szolgáltattak állításaikról a bíróságnak, kiderült, hogy a rapper mindössze 19 nappal a halála előtt adta be a válókeresetet. Mivel azonban a válás nem volt véglegesítve, Calvin jogilag Nate feleségének – és így a hagyaték kedvezményezettjének – minősült.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés