Kövess minket

Sport

Nate Robinson amerikai focistaként térne vissza?!

Emlékeztek még az aprócska zsákolóbajnokra? Róla van szó!

Megosztva

A 32 éves Robinson az idei szezonban már nem az NBA-ben játszott, hanem az izraeli Hapoel Tel Aviv csapatában, ahol egészen jól teljesített, hisz’  16 pontot átlagolt a szezonban. Most mégis váltani akar, méghozzá elég stílusosan.

A fejébe vette ugyanis, hogy a következő szezonban visszatér a tengerentúlra, de nem az NBA-be szeretne visszakerülni, hanem kipróbálná magát az NFL-ben! Robinsonról azt feltétlen tudni kell, hogy korábban, értsd fiatalabban, a liga egyik legatletikusabb játékosa volt. Hihetetlen fizikumának, gyorsaságának és emelkedésének köszönhetően Ő az egyetlen az NBA  történetében, aki  háromszor megnyerte zsákolóbajnokságot. Mindezt úgy, hogy alig nőtt 170 cm-nél magasabbra!

[vembed youtube=”eCCzQsX7qiw” ]
Persze, most már a fizikuma sem a régi, de ettől még az NFL-be elég lehet. Legalábbis így gondolja, és nem csak a levegőbe beszél, hanem tesz is érte, hiszen hétfőn edzésen járt a Seattle Seahawks csapatánál.

[twitter]https://twitter.com/RapSheet/status/742441199626227713[/twitter]

Arról nincsenek hírek, hogy ment az edzés Robinsonnak. Annyit tudni, hogy szerződést egyelőre nem kapott, de a nyári edzőtábor során újra megmutathatja magát, mert a Seahawks vezetősége kíváncsi rá, mi rejtőzik a volt kosarasban.

Robinson egy esetleges NFL szerződéssel történelmet írna, mert ő lehetne a második NBA játékos, aki bekerül az amerikai focisták közé Bud Grant után , aki még az ’50-es években hajtotta végre ezt a bravúrt.

Robinson egyébként még az egyetemen amerikai focizott, de annak már több mint tíz éve. Reméljük nem felejtett el azóta mindent.

(washington post nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük