Kövess minket

Sport

NBA döntő az Uber szemszögéből

A dollár milliókat kereső játékosok között is van olyan, aki nem saját autóval, vagy taxival közlekedik…

Megosztva

A napokban volt egy érdekes eset, ami Amerika szerte sokaknál kiverte a biztosítékot, jó értelemben!

Történt ugyanis, hogy szerdán, egy sajtótájékoztató keretein belül Steph Curry válaszolgatott újságírók kérdéseire. A Golden State Warriors kétszeres MVP győztes zsenije elejtett egy fél mondatot, amire aztán fél Amerika felkapta a fejét. A játékos, arról beszélt ugyanis, hogy kedden milyen jót dumált egy Uber sofőrrel. Értitek, Uber sofőrrel!

A bomba pedig rögtön robbant! A meglepett újságírók többször is visszakérdeztek, hogy biztosan jól hallották a pár másodperce elhangzott szavakat. Steph Curry valóban Uber-t használ, ha megy valahova?! Őrület.

[twitter]https://twitter.com/NBATV/status/738100395944214529[/twitter]

Amúgy tényleg az, hiszen az NBA játékosok óriási összegeket keresnek évente, bármilyen autóra, vagy repülőre, esetleg helikopterre futná nekik a pénzükből. Vagy egy állandó sofőrre mondjuk. De ez a szemtelenül szerény gyerek, aki már NBA bajnoknak is mondhatja magát, ő bezzeg Uber-t használ! Sőt, regisztrált felhasználó is, hogy fokozzuk még a dolgot, picit.

Mi a helyzet a Cleveland Cavaliers háza táján? A döntő másik csapatának legnagyobb sztárja LeBron James is hívott már Uber-t, de ő nem regisztrált felhasználó.

[twitter]https://twitter.com/joevardon/status/738109789423603712[/twitter]

(complex.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés