Kövess minket

Bulvár

NBA YoungBoy és a kiadója kifizetné a rappert célzó lövöldözésben meghalt férfi temetését

„Bárcsak engem találtak volna el” – mondta a rapper, aki jelenleg börtönben van.

Megosztva

Forrás:

Előző héten NBA YoungBoy lövöldözésbe keveredett, ismeretlenek megtámadták őt és a társaságát Floridában, egy járókelő meghalt, a rapper most kifizetné a férfi temetését. 

Mint korábban írtuk, NBA YoungBoy előző héten a Miamiban megtartott Rolling Loud fesztivál lépett fel, de a koncert előtt valakik rálőttek a rapperre és a krújára. A Trump Beach Resort hotel közelében történt lövöldözésben megsérült a rapper barátnője, egy random járókelő, a 43 éves Mohamad Jradi pedig meghalt. A támadás célpontját, YoungBoy-t nem találták el. A The Blast most arról ír, hogy a rapper és a kiadója, az Atlantic Records „megrendültek” a férfi halálhírétől, és felajánlották, hogy kifizetik Jradi temetését. Az Atlantic emberei már fel is vették a helyi hatóságokkal a kontaktot, hogy felajánlhassák a segítségét az elhunyt férfi családjának.

Az amúgy elég balhés YoungBoy eközben börtönben van, mivel megsértette a próbaidejének szabályait, ügyvédje azt mondta a sajtónak, hogy a rapper egy leszámolási kísérlet túlélője, és állítása szerint a rapper azt kívánja bárcsak őt érték volna a golyók az ártatlan férfi helyett.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük