Kövess minket

Stílus

Ne csak szájra, vállra is: megérkezett a szájmaszktáska!

COVIDivat.

Megosztva

Sejthető volt, hogy a koronavírus megjelenése a divatipart is reakcióra fogja kényszeríteni, ez végül így is lett, maszkgyártásba kezdtek olyan óriási luxuscégek, mint a Gucci, a Prada, a Saint Laurent vagy éppen a Balenciaga, azzal pedig, hogy sok helyütt kötelezővé tették az eredetileg orvosi kellékként funkcionáló szájmaszkot, számos kreatív fantáziáját indították be. 

Így lehet, hogy ismét újragondolásra került az IKEA ikonikus szatyra, fejre vették a Tesco-zacsit, az Air Max cipőt, a tisztasági betétet, a narancshéjat, a melltartót és az üres palackot is (csekkolni itt), sőt, ilyen igen érzelemkifejező nyelvöltögetős védőeszközök is készültek. Mindez nagyon menő, de annyira innovatív senki sem volt, mint az az indonéz cég, akik nem szokatlanul stílusos korona-ellenes kiegészítőket kreáltak, hanem egészen konkrétan

mindennapi orvosi maszkokból fabrikáltak táskákat.

Forrás: Arlie Percetakan Kain

Így van, pontosan azokból az egyszerű, kék színű maszkokból, amiket az idén érettségizők a vizsgáik előtt kaptak kézhez és azokból, amiket az utcákon, a tömegközlekedésen és a kórházakban nap mint nap látni lehet. Ezzel megszületett a letisztult megjelenésű szájmaszktáska, ami szépen gyorsan letarolta a Twittert és az Instagramot, kedvelések és retweetek tíz-százezreit begyűjtve az elmúlt héten. 

[instagram]CAHtkZmpmoh[/instagram] [twitter]https://twitter.com/kerumunan/status/1260514874398052352[/twitter] [instagram]CAS4dTzp_PT[/instagram]

A főleg textilfestéssel foglalkozó Arlie Percetakan Kain mondhatni a kék védőeszközök felnagyított és természetesen tartórésszel is ellátott másait kezdte árulni, amiket a szánk helyett most, tekintve hogy egy klasszikus tote bagről van szó, a vállunkra csaphatunk, ezzel biztosítva azt is, hogy a szájmaszkunk és a szájmaszktáskánk biztosan passzoljon egymáshoz. De annak sem kell aggódnia, akinek nem tetszik a kék, a cég – jellegéből adódóan – vállalja a más mintájú vászonszatyrok elkészítését is. 

Forrás: Arlie Percetakan Kain / WOB

A vállalat a rendeléseket tegnapig, azaz május 18-áig fogadta, a World Of Buzz cikke szerint ugyanis ezután egy kis szünetet akarnak tartani. Fontos, hogy a pihenő alatt ugyanúgy várnak vásárlókat, annyi a különbség, hogy az ő rendelésük csak május 26-án kerül majd feldolgozásra. A szájmaszktáska ára egyébként esetenként változó, a cég elmondása szerint attól függ, ki milyen anyagból és milyen színben akarja. Érdemes kiemelni még, hogy ha rendelni szeretnénk, írnunk kell egy DM üzenetet az Instagram oldalukra, majd személyesen megbeszélni az ötletgazdákkal a részleteket. 

Az Arlie Percetakan Kain weboldala itt található.

(WOB / Odditymall)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés