Kövess minket

Aztaa

Ne! Divatban a prém!

Az USA-ban egy új trend van kibontakozóban. Egyre több celeb beszél arról, hogy már nem borotválja ott, lent.

Megosztva


Celebek az élen

Vannak olyan nők, akik többször vesznek a kezükbe borotvát, mint a pasik. Az amerikaiak úgy döntöttek, hogy ezzel szakítanak és „prémet” növesztenek, vagyis a továbbiakban nem hajlandók a nemi szerv környékét szőrteleníteni. Az egész cirkuszt a New York Time indította el. A kampányban olyan hírességek kerültek említésre, mint például Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz vagy Lady Gaga. Utóbbin talán már meg sem lepődünk, az eddigiek alapján mi neki egy kis polgárpukkasztás?! Az említett hölgyek hivatalosan is bejelentették, hogy ők szakítottak a borotvával. Lenne kedve valakinek ellenőrizni ezt?

Viccet félretéve, igenis komoly dologról van szó. Cameron Diaz könyvében a The Body Book-banis boncolgatta a témát, szerinte gyönyörű az a pillanat, amikor megkoszorúzza egy nő illatos virágát. A színésznő metaforáival óvatosan kell bánni, hiszen a könyve borítóján az ő lába selymesen puhának néz ki. Ezzel szemben Diaz azt tanácsolja, hogy a tartós szőrtelenítést is gondold át alaposan.

Lady Gagától semmi sem számít meglepőnek, az sem, ha meztelen és szőrös. Mondjuk, ilyen formában nem biztos, hogy modellt kellett volna állnia, de hát, a legjobbakkal is megesik a dolog.

Paltrow szerint a borotválkozás túl van értékelve, véleménye szerint mindenki könnyen túlgondolja.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük