Kövess minket

Aztaa

Ne játssz részegen a cicával! Ja, és az állatkertben se garázdálkodj!

Igazából nagyon egyszerű a történet: Egy 33 éves nő, nevezzük Jacqueline-nak, aki Nebraskában él, és egy kissé felöntött a garatra. Úgy döntött, hogy mennyire poén lenne már, ha bemászna az állatkertbe és egy kicsit körülnézne. Szerencséjére kevés a biztonsági kamera, simán be is jutott. Amikor pedig a nagymacskák, pontosan a tigrisek kifutójához jutott, meg akarta simogatni az egyik cicuskát, aki pechjére, kicsit erőteljesebben viszonozta szeretetét.

Megosztva

tigris1110

Fotó: Getty/iStock

A nő olyan sérüléseket szenvedett a bal tenyerén, hogy nem biztos, hogy sikerül az egészet megmenteni. Szerencséjére egy barátja a közelben volt, így sikerült a kórházba jutnia, ahol rövid idő múlva a rendőrök is megjelentek.

Az állatkert vezetője, Dennis Pate azt nyilatkozta, hogy az ilyen és hasonló esetek elkerülése miatt sokkal komolyabb biztonsági előírásokat fognak bevezetni. „Nekünk az a legfontosabb, hogy az állatok és az idelátogató emberek minél jobban érezzék magukat, és ne essen semmi bajuk, amíg kikapcsolódnak” – mondta az igazgató. 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés