Kövess minket

Film

Ne mondj rosszat a Star Warsról!

Tényleg. Túl sok a rajongó!

Megosztva

katherinetimpf1127

Azt mindig is tudtuk, hogy vannak olyan emberek, akik nem szeretik a Star Warst. Ezt elismerjük, elfogadjuk, nem tudunk mit tenni, nem lehet mindenki sci-fi rajongó. Azonban ezek az emberek általában egyszer elmondják, hogy nincsenek oda a Csillagok Háborúja filmekért és onnantól kezdve nem vágnak fel vele, nem idegesítik a rajongókat. Azonban TV-ben rosszat nyilatkozni a következő rész premiere előtt, nem túl jó ötlet.

A Fox News egyik külsős munkatársa, Katherine Timpf egyik műsorukban elég erős nyilatkozattal támasztotta alá, hogy ő bizony nincs oda a Star Warsért. „Soha nem érdekeltek azok az űrbéli kockafejek, akik a nyomi kis botjaikkal piszkálják egymást. Most sem fogok a moziba rohanni, hogy megnézzem az új részt.” – mondta. Azt azonban nem gondolta, hogy a műsort több rajongó is nézte és hadjáratot indítottak ellene.

Twitteren több halálos fenyegetést is kapott. Volt, aki azt írta, hogy másnap reggel 8-ra már halott lesz és volt olyan is, aki csak egy agresszív betegséget kívánt Katherine-nek, de úgy tűnik, nem tudják megfélemlíteni. „Nem fogok bocsánatot kérni és nem bánok semmit.” – írta válaszul a „kedves” szavakra. Kicsit túlmentek a célon a rajongók, nem?

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés