Kövess minket

Aztaa

Ne szelfizz forgatókönyvvel, avagy egy jól beállított kép hátulütői

A sztárok is szeretnek szelfizni, ez egy tény. Vannak kevésbé jól sikerültek, és vannak olyanok, amik több millió lájkot kapnak akár Facebookon, akár Instagramon. Néha azonban kikerülnek olyan képek, amiknek nincs helye a közösségi médiában. Ennek több oka lehet. Vagy meztelen rajta az adott sztár, vagy szétphotoshoppolta, mielőtt feltöltötte volna, vagy éppen olyan információt árul el vele, amit eddig nem tudtak a rajongók.

Megosztva

Elie Haddad script

 A napokban pont egy ilyen kép került ki a világhálóra. Egy francia színésznő, Elie Haddad egy tökéletes képet akart készíteni a rajongói számára, de egy kicsit félre sikerült a dolog. A színésznő, aki a Trónok harca 6. évadában kapott szerepet, feltöltött egy olyan fotót ahol egy kávé és egy iPad látható. Ez még önmagában nem lenne izgalmas, azonban az iPaden éppen valamelyik Trónok harca rész forgatókönyve látható.

Szerencséjére nem olyan sok minden látható, de így is kiderült egy-két plusz információ. Például az, hogy Daenerys-t megpróbálják igen közelről megismeri a Dothraki harcosok és hogy Missandei, hű tanácsadója is a segítségére siet.

Mivel a könyv, amiből a 6. évadot készítik, még nem került nyilvánosságra, így csak George R.R. Martin, a szereplők és az HBO rendezői gárdája tudja, hogy miről fognak szólni a következő részek. Reméljük Elie kisasszony legközelebb átgondolja, hogy milyen környezetben készíti a képeit.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés