Kövess minket

Hiphop

Négy új album, amit már streamelhetsz is: Snoop Dogg, Ty Dolla $ign, Majid Jordan, Yo Gotti

Iszonyat erős péntek.

Megosztva

Forrás:

Snoop Dogg – Make America Crip Again

A Make America Crip Again elsőre könnyen tűnhet egy politikailag túlfűtött albumnak, melyet a Trump elnökség okozta frusztráció szült, de aztán az ember meghallgatja és rájön, hogy erről szó sincs. Még Snoop maga is azt mondta, hogy ez a lemez, csak szimplán „jó zene” és nem valamiféle állásfoglás, még úgy sem, hogy az első szám azért tartalmaz egy-két odaszúrást a jelenlegi amerikai kormánynak. Azon kívül? Chill, bulizós számok egyvelege, egy árva bandaháborús nótával (None of Mine) kiegészülve.

Forrás:

Ty Dolla $ign – Beach House 3

Ty Dolla befejezte a trilógiát, és végre megjelentette a harmadik Beach House lemezt. A rendesen megpakolt, 20 számos projektet érezhetően nem csak úgy összecsapta a 32 éves RnB énekes, hanem még a vendégeladókat is meggyúrta egy picit, hogy tökéletesen illeszkedjenek a lemez hangulatába. Aki tehát tudo énekelni (Future, Pharrell Willams) az be is csatlakozik Ty mellé, a többiek (YG, Wiz Khalifa) pedig maradtak a kaptafánál, és rapbetéteket villantanak.

Forrás:

Majid Jordan – The Space Between

A Drake kiadójánál nagyrészt a háttérben szerénykedő producer-énekes páros Majid Jordan egy év alatt összerakta második nagylemezét, mely érzelmesebb és picit talán mainstreamebb is lett elődjénél. Friss szakítás után búslakodóknak, és új szex lejátszási listát keresőknek tökéletes.

Forrás:

Yo Gotti – I Still Am

Yo Gotti neve mostanában többet jön fel Young Dolph gyilkossági kísérleteinél, mint zenei híreknél, de az új „I Still Am” végre javít valamit ezen a mutatón. A memphisi rapper eklektikus lemeze egyszerre tartalmaz utcai himnuszokat, klubslágereket és minden mást a kettő között, miközben Nicki Minaj, Chris Brown, Meek Mill, 21 Savage és French Montana is ott virít a dallistán.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés