Kövess minket

Hiphop

Negyedévszázad vaskos rezüméje – ötszáz oldalas önéletrajzi könyvet írt az Animal Cannibals

Már a tördelőnél a kézirat.

Megosztva

Akár már a tavasszal megjelenhet az Animal Cannibals, azaz QkaMc és Ricsipí önéletrajzi ihletésű könyve, amely a mindig jókedélyű csapat elmúlt 25 évét hivatott összefoglalni.

A két állati kanibál a koronavírusjárvány visszaszorítása érdekében hozott korlátozó intézkedések alatt sem tétlenkedett, így fellépések híján, de néhány – mondjuk úgy – mérsékeltebb sikert hozó trekk mellett írta meg az egyelőre cím nélkül futó kéziratot.

[fbpost]https://www.facebook.com/AnimalCannibals/posts/273551287460416[/fbpost]

„Tavaly volt 25 éves az első slágerünk, a Takarítónő. Azt láttuk más együtteseknél, hogy görgetik az évszámokat, egyik évben 25 éves, aztán 30 éves, aztán 100 éves a zenekar, mi ezt nem akarjuk csinálni! Megállunk 25 évnél és innentől mindig a 25 évvel ezelőtti dolgokat fogjuk ünnepelni. Idén a Józsefváros videóklipjének és a második lemezünknek van a 25 éves évfordulója. Mivel mi imádjuk a számokat, ezért a könyvnek az az aktualitása, hogy idén lesz egymilliárd másodperces az Animal Cannibals!” – nyilatkozta Ricsipí tegnap a Blikknek, majd hozzátette, hogy a könyv megírásához, mivel már ők sem emlékeznek minden apró részletre, rengeteg korabeli újságcikket, valamint plakátot használtak fel. Azt is elárulta, hogy az AC sztorin kívül az általuk lebonyolított tehetségkutatókról is esik szó, méghozzá lexikon szerűen, minden fontos részletet feltüntetve.

Ha viszont nem bírod ki addig, mármint a könyv megjelenéséig Ricsi és Qka nélkül, akkor hívd el őket magadhoz bulizni, tudniillik újabban 8 fős „rendezvényeken” is vállalnak fellépést.

[fbpost]https://www.facebook.com/AnimalCannibals/posts/271163951032483[/fbpost]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés