Kövess minket

Aztaa

Négyévadnyi parkolópálya után újra szerepel Colin Kaepernick a Madden NFL-ben

Még ha csak virtuálisan is, de visszatér az NFL körforgásába a kiváló QB.

Megosztva

Forrás: EA

Immár négy éve csapat nélkül „tengődik” Colin Kaepernick a San Francisco 49ers egykori irányítója, aki játéka mellett azzal szerzett világhírnevet magának, hogy a 2016-2017-es NFL szezonban térdre ereszkedve hallgatta meg a mérkőzéseket felvezető amerikai himnuszt, hogy így tiltakozzon az országban egyre inkább elharapódzó rendőri erőszak, illetve rasszizmus ellen. Habár Kaepernick térdelésével mozgalmat indított el, sokan mégis elítélték, mondván, a politika nem kaphat helyet a pályán, a játékosok pedig azért kapják az amúgy is csillagászati fizetésüket, hogy játszanak. Még az akkor frissen megválasztott elnök, Donald Trump is megszólalt az ügyben, és határozottan kérte az NFL csapatok tulajdonosait, hogy amennyiben valamely focistájuk bármilyen formában protestálna a himnusz alatt, annak azonnal bontsák fel a szerződését.

Kaepernick a következő, 2017-2018-as idényt már szabadügynökként kezdte, miután a 49ers-nél nem számítottak rá tovább. A még mindig csak 32 éves quarterback azóta is csapat nélkül van, mivel egyetlen NFL alakulat sem vállalta be a leigazolását az úgymond kétes „múltja” miatt.

Most viszont az EA Sports jóvoltából visszatérhet az NFL világába, még ha csak virtuálisan is. A cég ugyanis tegnap bejelentette, hogy Kap játszható karakterként ismét felbukkan a Madden NFL legújabb, idei kiadásában. Szabadügynökként szerepel majd, vagyis bárki leigazolhatja őt, ha úgy hozza kedve, vagy ha szüksége van egy jó irányítóra.

[fbpost]https://www.facebook.com/EASPORTSMADDENNFL/posts/10159027040973756[/fbpost]

Kap egyébként 81-es átlagosztályzattal kerül vissza a játékba, melyben korábban rendszeresen szerepelt – legalábbis míg nem távozott San Fransiscóból.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés