Kövess minket

Sziget

Negyven percet késett Kendrick Lamar a Szigeten, technikai okok miatt

Itt a hivatalos válasz a késésre.

Megosztva

Forrás:

Kendrick Lamar volt a Sziget Fesztivál idei talán legnagyobb neve, a koncertje mégis iszonyat kínosan indult, hisz 40 perces késéssel lépett csak színpadra. Korábban Rihanna is megvárakoztatta a Sziget közönséget, rá több mint félórát kellett várni.

A fesztivál első napján 68 ezren szórakoztak, mint a szervezők a közleményükben írják, a rapper koncertjére a saját audiorendszere meghibásodása miatt kellett várni. Növelte a frusztrációt, hogy a Kendrick előtt fellépő svéd Lykke Li eleve hamarabb fejezte be a zenélést, így közel másfél óráig csönd volt a Nagyszínpadnál, ha a morgolódó közönséget nem vesszük.

[vembed youtube=”bbPEPS7yHHk” ]Kung Fu Kenny amúgy eljátszotta a legnagyobb slágereit egy dobossal és gitárossal kiegészülve, mint megjósoltuk, itt is a DNA. szólalt meg először, de lement többek között a M.A.A.D City, ELEMENT., King Kunta, Money Trees, Bitch, Don’t Kill My Vibe, Alright, Swimming Pools, végül pedig a HUMBLE., de utána még visszajött a színpadra (annak ellenére, hogy állítása szerint ezt a szervezők már nem támogatták a Sziget szigorú zajkorlátozása miatt), és az SZA-val közös „All the Stars„-zal zárt. Felcsendült a Travis Scott kollab „goosebumps„, és a Schoolboy Q treki, a „Collard Greens” is. A koncert során többször is nehezen lehetett hallani a vokált, hangosítás tehát messze volt a tökéletestől. A koncert kb. 50 percig tartott, de K-Dot sikeresen belesűrítette a programot a szűk időkeretbe, csak egy-két dal maradt ki a szokásos dallistából (pl. LOYALTY.).

A második napon már Damon Albarn virtuális zenekara, a Gorillaz és a multiinstrumentalista producer-dj-zenész, Bonobo hajtja uralma alá a Nagyszínpadot. Közben pedig elfogytak a jegyek a hétfői napra, tehát augusztus 13-a már biztosan teltházas lesz.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés