Kövess minket

Bulvár

Néhány perccel azután, hogy leforgatta új klipjét, két embert lőtt agyon a floridai rapper

Tűzijátékkal ünnepelte a forgatás végét.

Megosztva

Forrás:

Múlt hét csütörtök este a floridai illetőségű Billy Bennett Adams III klipet forgatott egy házi zenestúdióban, ám a felvetélek elkészültével valami nagyon félresiklott, és az amúgy Ace NH művésznéven nyomuló Bennett eddig tisztázatlan okból két embert is agyonlőtt a helyszínen tartózkodó sokaságból. A lövöldözés után a 23 éves rapper bepattant az autójába, majd padlógázzal elhajtott. Csupán két nappal később sikerült a rendőröknek letartóztatni a kettős gyilkosággal vádolt férfit, akit óvadék ellenében sem engednek szabadon, mivel a bíróság véleménye szerint fennáll nála a szökés, illetve a bűnismétlés veszélye.

Nyomozók úgy gondolják, valamiféle leszámolás történt azon az estén, de egyelőre találgatják a kiváltó okokat. Az biztosnak tűnik, hogy Bennett mindkét áldozatát jól ismerhette, sőt, az is tudvalévő, hogy az elkövető, és legalább az egyik elhunyt egyaránt a helyi Crips bandához tartozott, ami viszont azért érdekes, mert úgymond egy csapatban játszottak, nem pedig egymás ellen.

Alább Ace NH két hónappal ezelőtt publikált szólóklipje csekkolható – nem túl meglepő módon fegyveres spanokkal a statisztaszerepekben.

[vembed youtube=”iZEejfIWxLQ” ](Tampabay)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés