Connect with us

Bulvár

Nehéz döntés előtt áll DMX családja, miután az agyi funkcióit vizsgáló tesztek nem mutattak javulást

Published

on

Már csak a csodában bízhatnak DMX családtagjai, miután a szerdai tesztek nem mutattak ki javulást a rapper agyműködésében – tudta meg a TMZ.

A rapper egy hete van kómában, miután drogtúladagolás miatt szívrohamot kapott, a mentősök pedig fél óráig küzdöttek az életéért. DMX túlélte ugyan a túladagolást, de abban a kritikus fél órában nem jutott oxigénhez az agya, ami emiatt durván károsodott. Szerdán több fontos, agyi funkcióit vizsgáló tesztet futtattak le rajta az orvosok, hogy megnézzék, javult-e bármit a helyzet, a csütörtöki kiértékelésen kiderült, hogy sajnos nem.

DMX közelében van a teljes családja, édesanyja, Arnett Simmons, jegyese, Desiree Lindstrom, ex-felesége, Tashera Simmons, gyerekének anyja, Yadira Borrego, valamint gyermekei. A család a javulásért imádkozik ugyan, de lehet, hogy hamarosan borzalmasan nehéz döntést kell meghozniuk…elfogadják-e, hogy nem lesz jobb a helyzet, és lecsatlakoztatják DMX-et a gépekről, amik jelenleg életben tartják. Ez a döntés az anyja kezében van.

Click to comment

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Advertisement
Advertisement

Facebook

Advertisement