Kövess minket

Zene

Nehezen találnak olyan zenészt, aki szívesen játszana Trump beiktatási ceremóniáján

Pedig akár még fizetne is hajlandóak a sztároknak.

Megosztva

Nehézkesen megy a zenei fellépések szervezése a január 20-án esedékes elnöki beiktatási ceremóniára – tudta meg a The Wrap. Az oldalnak nyilatkozó belsősök szerint nem egyszerű olyan előadókat elhívni az eseményre, akik amúgy nem támogatják Trump-ot (vagy eleve elhatárolódnak a politikától), pedig a korábbi gyakorlattól eltérően akár fizetnének is nekik. 

Donald Trump állítólag Elton John-t szerette volna a színpadon látni, de a zenész visszautasította az ajánlatot. Később olyan nagy nevek merültek fel, mint Justin Timberlake vagy éppen Bruno Mars, de a tárgyalások döcögősen mennek. Trump mindenesetre akármennyit hajlandó kifizetni egy neki megfelelő előadóért cserébe, ami amúgy teljesen ellentétes a beiktatási ceremóniák hagyományával. Beyoncé és Aretha Franklin például semmilyen plusz juttatást nem kapott az utazási költségek fedezésén kívül, mikor Obama eseményén énekeltek. 

Természetesen azért nincs minden veszve, Kid Rock és Ted Nugent például nagy Trump rajongók, így ők már fel is kerültek a „talán” listára. Rajtuk kívül egyelőre Lee Greenwood és Garth Brooks country zenészek jöhetnek szóba.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés