Kövess minket

Hiphop

Nelly szaúd-arábiai koncertje egy hatalmas kanbuli lesz

A női sikolyokat biztosan nem lehet majd hallani a fellépés alatt.

Megosztva

Forrás:

Míg Svédországban a folyamatos fesztiválokon történő zaklatások miatt egy férfimentes rendezvény megszervezésén dolgoznak, addig a világ másik felén Nelly fog fellépni szintén szigorúan az egyik nem képviselői számára. A rappert és énekest, aki utoljára egy nemi erőszak vád miatt került a hírekbe, ugyanis az ultrakonzervatív SzaúdArábiába hívták meg koncertezni december közepére, a nézők közé pedig a helyi kultúra miatt nem engednek be nőket. 

Ez már csak azért is érdekes, mert a zenész szerelmes R&B számai pont hogy inkább a gyengébbik nemet szólítják meg. Nem mindennapi látvány lehet tehát, ha Nelly lekapja a pólóját és több ezer férfi előtt énekli, hogy „It’s getting hot in here, so hot, so take off all your clothes„. 

[instagram]Bbu_HeWD5bJ[/instagram]
A királyság amúgy az első nemzetközi koncertként hirdeti az eseményt, mely Mohammad bin Salman herceg 2.67 milliárd (!) dolláros tervének része, amivel a szórakoztatóipart akarja fellendíteni az országban. A hölgyeknek is jut amúgy külön szórakozás, ők Balqees Fathi yemeni énekesnőt nézhetik majd meg november végén. Oda csak nőket engednek majd be.

(Stepfeed)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés