Kövess minket

Bulvár

Nelly-t kiengedték a börtönből, ledöbbent a nemi erőszak vádjától

A rapper ártatlannak vallja magát.

Megosztva

Forrás:

Nelly ismét szabad ember, miután tegnap őrizetbe vették Washington államban, nemi erőszak vádjával – írja a Billboard. A rappert turné közben tartóztatták le, a vád szerint megerőszakolt egy nőt a turnébuszában.

Ügyvédje már tegnap is szimpla pénzéhes támadásnak titulálta a vádakat, de most a zenész is ártatlannak vallotta magát egy pár Twitter kiírásban, melyet az elengedése után posztolt. „Le vagy döbbenve, ezektől a hamis állításoktól. Teljesen ártatlan vagyok Biztos vagyok benne, hogy a nyomozás végén kiderül, hogy ártatlan vagyok” – írja a rapper.

Nelly megköszönte a rajongóinak a támogatást, és hozzátette, hogy sose csinálna ilyen „baromságot”. Utolsó posztjában kiemelte, hogy egyelőre semmivel sem gyanúsították meg, zajlik a nyomozás.

Eközben viszont egymás után jelennek meg az olyan videók Youtubeon és Twitteren, ahol a rapper az „Over and Over” című slágerét énekli a közönségből kiválasztott embereknek, akik történetesen néha nagyon (de nagyon) fiatal kislányok. Nelly a hajukkal játszik, miközben a szemükbe néz és nagyon közelről énekli nekik a szerelmes számot. Azt már mindenki döntse el maga, hogy ártatlannak, vagy ízléstelennek gondolja a látottakat. 

[vembed youtube=”g8LLiryF2BM” ]
[vembed youtube=”c40mBtaH1AY” ]
[vembed youtube=”DQ6UVtTzbTo” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés