Kövess minket

Bulvár

„Nem akartam, hogy puhány legyen” – magyarázta a férfi, hogy miért vitte el bűnözői körútra a 8 éves gyerekét

Megosztva

Forrás:

Letartóztattak egy floridai férfit, miután bűnmaratonra vitte a 8 éves fiát, állítása szerint azért, hogy „megkeményítse”.

A 36 éves Ernest McKnight III elfogása után azt mondta a rendőröknek, hogy nem akarta, hogy egy „puhány” legyen a gyerekéből, ezért muszáj volt magával vinnie egy bűnözői körútra, melynek során három lakásba törtek be, elloptak egy autót, és egy a verandán hagyott postai csomagot is benyúltak. Azt nem tudni, hogy ezekben a bűncselekményekben mennyi részt vállalt a 8 éves gyermek, és hogy sikerült-e keménykötésűvé válása.

Elvinni magaddal bűnözni a gyerekedet nem épp a legpozitívabb nevelési módszer” – kommentálta Grady Judd sheriff az esetet, átérezve a helyzet komikumát.

McKnight-ot csütörtök szúrták ki a rendőrök egy lopott piros Hyundai-ban. A férfi megpróbált elmenekülni, így autós üldözés alakult ki, melynek során közel 200 km/h-s sebességgel próbálta meg lehagyni a zsarukat, de végül elfogták. A férfi mellett végig ott ült a 8 éves gyereke is.

A férfit jelenleg rengeteg vádponttal gyanúsítják, többek közt illegális fegyvertartással, kiskorú veszélyeztetésével, lopással, drogbirtoklásal, szökési kísérlettel, és még sok másikkal. A gyermek visszamehetett a családjához.

(Fox News)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés