Kövess minket

Aztaa

Nem csak a sajtótájékoztatón elé rakott mikrofonokat, hanem csapattársait is direkt összefogdosta Rudy Gobert, mielőtt megtudta, hogy koronavírusos

Viccet próbált csinálni a járványból, most elnézést kér.

Megosztva

Forrás:

Magyar idő szerint csütörtök hajnalban jelentették be hivatalosan, hogy bizonytalan időre felfüggesztik az NBA idei szezonját, miután a Utah Jazz francia származású centerének, Rudy Gobertnek pozitív lett a koronavírus tesztje. Azóta pedig egy másik Jazz játékosról, a csapat legjobb dobójáról, Donovan Mitchellről is kiderült, hogy elkapta a fertőzést.

Az eset már csak azért is roppant kellemetlen a kiváló védőjátékos számára, mert pár napja, egy mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón szándékosan összefogdosta az elé kihelyezett mikrofonokat, mikor újságírok a vírusról kérdezték.

[vembed youtube=”JuciZ2rsmoE” ]Ez önmagában nettó taplóságnak tekinthető, ám ha hihetünk a Jazz játékosainak, Gobert nem csak a sajtó munkatársainak, hanem az öltözőben is megmutatta, mennyire szarik az amúgy Amerikában is rohamosan terjedő betegségre. Azzal szórakoztatta ugyanis magát, hogy megtapogatta csapattársait, valamint azok személyes holmiját.

[twitter]https://twitter.com/wojespn/status/1238114778167599110[/twitter]
Gobert most Instagramon kért elnézést felelőtlen viselkedése miatt, és reméli, mindenki kellően komolyan veszi a járványt.

Felkészül, Diego Costa.

(Az Atletico Madrid csatára a keddi, Liverpool ellen hosszabbításban megnyert mérkőzés után hangosan, nagyokat köhintve haladt el a játékosokra váró újságírók előtt.)

[vembed youtube=”X4Ljikcbrd4″ ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük