Kövess minket

Bulvár

Nem csak pletyka volt, Drake-et anno tényleg lepisálta T.I. egyik részeg haverja

A shakespeare-i magasságokba emelkedett sztorit még Meek Mill rángatta elő a beefjük során, de most kiderült, hogy igaz.

Megosztva

Forrás:

Évek múltával ismét előkerült Drake életének egyik legkínosabb pillanata. Nem, nem az, mikor elhajolt a puszija elől több tízezer ember szeme láttára az akkori barátnője, Rihanna, és nem is az, mikor a telefonjáról olvasta fel a freestyle-ját, hanem egy eddig csak pletykaként keringő sztori, miszerint levizelték 2010-ben egy moziteremben.

Az ókori görög drámákat megszégyenítő eposzt a Genius vizsgálta meg tüzetesebben, miután nemrégiben T.I. felhánytorgatta az új albumán található „We Did It Big” című dalában, de ne szaladjunk ennyire előre…

Drake aranyesőjének híre elsőként a Meek Mill-lel folytatott beefjében jött elő. Meek és Drizzy egymásnak passzolgatták a diss trekkeket, a Philly rapper pedig a „Wanna Know” című dissben megemlíti, hogy senki se felejti a pillanatot, mikor egy moziteremben hagyta, hogy rávizeljen T.I. egyik spanja, Cap.

[vembed youtube=”JpKjc91h5a8″ ]A nagy beefben ez az apró sor mindössze kisebb hullámokat generált, de a TMZ azért csak rácsimpaszkodott, és sikerült megszólaltatnia szemtanúkat is, akik elmondták, hogy épp a „Tökéletes bűnözők” című film bemutatója volt, melyben többek közt T.I. is szerepel. A premieren ott volt T.I. barátja, Cap, aki annyira be volt nyesve, hogy a sorok közt összevizelte magát, melyből jutott Drake-re is. A rapper állítólag a filmvetítés közepén elülvöltötte magát, hogy „fasszopó„, majd idegesen távozott. A helyszínen lévő egyik újságíró, Julia Beverly szerint Drake kapta rendesen a savat, amiért nem állt ki magáért erőteljesebben, erre utal Meek Mill is a diss-ben. A sztorit a legtöbben pletykaként kezelték, de Drake haterek egy ideig csámcsogtak azon, hogy akkor csak pár csepp ment-e a rappere, vagy spricc, esetleg sugárba kapta a sárgát.

A részeg hugyozó, aki amúgy civilben a Terrance Beasley névre hallgat, talán nem mellesleg egy igen veszélyes bünöző, aki jelenleg is gyilkosság miatt ül börtönben. Julia Beverly fel is tette a költői kérdést, hogy te mit tennél, ha egy gyilkosságért elítélt arc lehugyozna egy moziteremben?

[twitter]https://twitter.com/JuliaBeverly/status/627132216179576832[/twitter]
Így jutunk el a jelenkorig, mikor is T.I. felemlegette a sztorit egy új, John Legend-del közös dalán, ahol arról rappel, hogy milliókat költött a barátjára, hogy kihozza a kóterből, erre ő úgy hálálja meg, hogy bebaszik és levizeli Drake-et. „Leszarom, te akkor is örökre a haverom maradsz” – zárja a gondolatot T.I.

Drake egyelőre nem reagált a pisi-gatere, de a biztonság kedvéért kikövette T.I.-t Instagramon, ami egy modern bosszú manapság.

[vembed youtube=”d2mx3MroJu0″ ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük