Kövess minket

Aztaa

Nem egy Travis: Billie Eilish leállította a koncertjét, miután valaki rosszul lett a közönségben

Megosztva

Billie Eilish újabb jó pontot szerzett a rajongóinál, miután leállította a legutóbbi atlantai aréna koncertjét, hogy megbizonyosodjon róla, mindenki jól van-e a közönségben.

Billie azután állt le, hogy a nézők közül sokan feltorlódtak, pláne a színpad azon területének közelébe, ahol épp ő is mászkált, egy lányt pedig láthatóan erősen összepaszírozott a tömeg. A lány nehezen kapott levegőt, szóval Billie kért neki egy inhalátort.

Adjatok neki egy kis időt. Ne nyomjátok egymást. Nyugi, nyugi, minden rendben van. Foglalkozunk az embereinkkel” – mondta Billie, majd arról beszélt, hogy ő mindig megvárja, míg az emberek jobban vannak, mielőtt folytatja a koncertjét, mire a közönség hatalmas üdvrivalgásban tört ki, érezhetően leesett nekik a tavalyi Astroworld-ön történtekre való utalás, ahol Travis Scott azután is továbbvitte a koncertjét, hogy egy mentőautó hajtott segíteni a közönségbe.

A dolog extra pikantériája, hogy az USA egyik legnagyobb fesztiválján, az idei Coachella feszten pont Billie Eilish váltja Travis Scott-ot, akit az Astoworld tragédia után raktak ki a line upból.

(TMZ)