Kövess minket

Hiphop

Nem engedték be 6ix9ine-t Nagy Britanniába, több koncertjét is le kellett mondani

Jól indul az EU turné.

Megosztva

Forrás:

Megtagadták az angol hatóságok 6ix9ine belépését a szigetországba, ezért két koncertjét is le kellett fújni. A brooklyni rapper június 15-én indította európai turnéját, melynek tegnapi és mai állomása lett volna London és Manchester, de a Tekashi nem léphetett be az országba, hogy miért az nem teljesen tiszta.

A rapper menedzsmentje „bevándorlási problémára” hivatkozott a bulik Facebook eseményénél, aminek nincs sok értelme, elvégre 69 nem letelepedni jött Angliába, csak fellépni. A buli promóterei azt ígérték, hogy két héten belül tisztázzák a helyzetet, és vagy átteszik egy másik időpontra a bulikat, vagy visszautalják a pénzt a megváltott jegyekért.

[twitter]https://twitter.com/VicWarehouse/status/1009800334301163520[/twitter]
69-t amúgy lehetséges, hogy azért nem engedték be az országba, mert Amerikában jelenleg is nyomoznak utána, hogy nincs-e közé Chief Keef megtámadásához, plusz nemrég vezetői engedély nélküli kocsikázás miatt vették őrizetbe, az angol törvények pedig lehetőséget adnak arra, hogy megtagadják azoktól az országba való belépést, akik ellen büntetőeljárás folyik.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés