Kövess minket

Hiphop

Nem fogad több rappert a nő, aki Kanye West „ye” lemezbemutatójának wyomingi helyszínét biztosította

Jane Golliher élete legfurcsább eseményének írta le Ye buliját.

Megosztva

Forrás:

Sok hiphop rajongó a fél karját odaadta volna, ha beengedik Kanye West új lemezének bemutatóbulijára, amit egy wyomingi telken tartottak. Kollégák, a média és Ye családja is a helyszínen voltak, de egy valaki szinte végig forgatta a szemeit az egész hepajon, és az nem más, mint a ranch tulaja, Jane Golliher.

Jane a The Blast-nek mesélt a „ye” lemezbemutatós élményeiről, amik annyira negatívak, hogy nem is enged több rappert a telekre. Azt ugyan elismerte, hogy Kanye-nak köszönhetően hatalmas ingyenreklámot kapott a Diamond Cross Ranch nevű hely, de annak már kevésbé örül, hogy a rapper, producer, divattervező, Kardashian klántag zseni fél óránként megváltoztatta a buli felállását. A lemezt például eredetileg bent hallgatták volna végig, Ye az utolsó pillanatban döntött úgy, hogy vigyék ki az eseményt. Az is problémát okozott, hogy a parti csak fél 10-kor kezdődött el, pedig 10-től már tilos a zajongás a környékén, panaszkodtak is a szomszédok, hisz Ye nem csak későn kezdett, de a decibelhatárt sem tartotta be. A rapper társasága azt mondta a nőnek „Kanye azt csinál, amit akar„.

[vembed youtube=”NTN1O7iU_7M” ]Jane hozzátette, hogy nem haragszik Kanye-ra, de ha visszamehetne az időben, akkor magasabb, olyan 50 ezer dollár körüli bérleti díjat állapítana meg. Végül leszögezte, hogy rappereket többet nem fogad a telek, rendezvényeket és esküvőket sem szervezhetnek oda. 

Kanye következő lemezbemutatóját a Kid Cudi kollab albumnak tartja, az Los Angelesben lesz.

(Fader)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés