Kövess minket

Aztaa

Nem fogod elhinni mi a neve Akon új kriptovalutájának

Jön hozzá egy 100%-ban kriptovalutára épülő város is.

Megosztva

Forrás:

Mindig is tudtuk, hogy Akon nagy koponya, mióta 2006-ban kollektíve arra kért mindenkit, hogy hadd csapjon a seggünkre, amíg el nem vörösödik a hátsónk, de most aztán tényleg sikerült minden várakozásunkat felülmúlnia. A 2000-es évek nagy popsztárja ugyanis beszáll a kriptovaluta bizniszbe, és ezzel a hírrel talán nem is tűnne ki a rengeteg, de tényleg rengeteg híresség közül, akik mostanában hasonlót jelentettek be, csak nekik nincs olyan tökéletes nevük, hogy…köhömm..Akoin

Az Akoin (!!!) július elején startol, és már alig várjuk, hogy minden befektetésünket ebbe forgassuk át, pláne mivel Akon tervei szerint ezzel gyakorlatilag egy emberként menti meg Afrikát. „Úgy gondolom, hogy a kriptovaluták lehetnek Afrika megmentői, mivel visszaadják az emberek kezébe a hatalmat, és nagyobb biztonságot hoznak a valuták világába, plusz új lehetőségeket nyitnak meg a lakosság előtt a fejlődésben, anélkül, hogy a kormányok visszahúznák őket” – mondta a low-key visszavonult zenész, és én már megmentve is érzem a kontinenst.

Akon persze leszögezte, hogy Afrika megmentése mellett nem volt teljesen ideje megérteni a kriptovaluták működését, mint Cannes Lions 2018 eseményen elmondta: „Én a koncepciót hozom, a kockák majd kitalálják a többit”.

Az Akoin egy 100%-ban kriptovalutára épülő várost is segít majd létrehozni, ez azon a 2000 hektáros területen epül majd fel, amit a szenegáli elnök ajándékozott Akonnak.

(The Fader)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés