Kövess minket

Aztaa

Nem hajlandó Drake számokat játszani egy Milwaukee-ban működő rádióállomás, míg a Bucks a Raptors-szal küzd az NBA döntőért

Drake-átok? Ugyan már!

Megosztva

Forrás:

Fieszta hangulat közepette, reményekkel telve figyelik az NBA keleti döntőjének összecsapásait Milwaukee-ban, minek során a város büszkesége, a Bucks küzd meg a Toronto Raptors gárdájával. Hatalmas a tét, hiszen a győztes csapat jut majd be nagydöntőbe, hogy ott aztán a nyugati konferencia legjobbjai ellen lépjen pályára a „világbajnoki” címért.

Ebben a felfokozott állapotban Milwaukee egyik rádióállomása, a 103.7 KISS-FM vezetősége úgy döntött, hogy amíg zajlanak a négy nyertes meccsig tartó széria küzdelmei nem játszanak le egyetlen Drake számot sem, mivel a kanadai rapper ugyebár Torontóból származik, nem mellékesen pedig elkötelezett Raptors szurkoló.

[fbpost]https://www.facebook.com/1037KISSFM/videos/1289762097838143/[/fbpost]

Nem ez a fő ok azonban, amiért száműzték a műsorokból Drizzy zenéit. A rádió egyik alkalmazottja elmondta, a rapper az utóbbi időben többször is sportszerűtlenül viselkedett a pálya szélén, nézőként inzultálva a játékosokat: tavaly az egyik ilyen eset után még az NBA is figyelmeztette őt.

A keleti konferencia döntőjének első felvonását helyi idő szerint szerda este rendezték Milwaukee-ban. A mérkőzésen a Bucks győzedelmeskedett 108-100 arányban.

[vembed youtube=”7yrYqKCFt6g” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük