Kövess minket

Pop

Nem hiszed el, honnan fog énekelni Lady Gaga az idei Super Bowlon!

Veszélyben lesz az élete a sztárnak, de nem lehet lebeszélni őrült ötletéről

Megosztva

Tavaly, az 50. Super Bowlon még csak a himnuszt adta elő Lady Gaga, idén azonban az extravagáns énekesnő lesz a sztárfellépő. Gaga azzal kezdte, hogy kitalálta: a stadion tetejéről szeretne koncertezni! A hírt eredetileg közlő Page Six szerint a technikusok most megpróbálják kitalálni, hogyan lehetne megvalósítani az életveszélyes mutatványt.

Forrás: Getty Images


A houstoni NRG Stadion az egyik legmodernebb építmény, teteje hét perc alatt nyitható ki szükség esetén, különleges anyagból készült, könnyűszerkezetű és áttetsző – de azért mintegy 80 méternyire van a földtől, onnét leesni nem kellemes élmény. Lady Gaga stábja most azon van, lebeszélje ötletéről az énekesnőt, esetleg arra vennék rá, hogy vegyék fel előre vele a koncertet, biztonságos körülmények között, és ezt a felvételt adják le a meccs félidejében. Októberben egy New York-i klub tetején már adott koncertet a sztár, ott kaphatott kedvet a magassághoz.

[vembed youtube=”tyqkN3zezso” ]

A mérkőzést február 5-én rendezik, a két csapat kiléte még nem ismert, a konferenciadöntőkben New England Patriots – Pittsburgh Steeler és Atlanta Falcons – Green Bay meccseket rendeznek.

[highlight]Korábbi cikk[/highlight]
Közös karácsonyi videót készített Lady Gaga, Adele, Selena Gomez és az RHCP

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük