Kövess minket

Hiphop

Nem jelent meg a ‘DONDA’, a Kanye fanok megint hoppon maradtak

Megosztva

Hihetetlen, de Ye megint eljátszotta, hogy bejelent egy lemezt, amit aztán nem jelentet meg. Ezúttal a rapper/producer tizedik, ‘DONDA‘ című nagylemeze járt így…immáron másodszor. A fanokra most egy bohóc néz vissza, mikor tükörbe néznek, hisz már megint becumták az ígérgetést.

Pedig a hét elején még úgy tűnt, hogy most minden más lesz, és Kanye ezúttal tartja a szavát. Elindultunk onnan, hogy a Diddy által tulajdonolt RevoltTV műsorvezetője, Justin Laboy arról posztolt, hogy tudomása van róla, hogy Kanye West befejezte az új albumát, és ezen a héten meg is jelenteti azt. Később ezt maga Kanye is megerősítette egy Beats By Dre reklámba rejtve, konkrétan a pénteket megjelelölve a nagy napnak. Gyorsan zajlottak tehát az események, néhány órára rá pedig Ye egy 40 ezer fős atlantai stadionban mutatta be a késznek beállított projektet, igaz az albumhallgatói bulin egy szót sem szól, szimplán megnyomta a play gombot, majd full pirosba öltözve sétálgatott a stadionban. A közönség így is imádta az egyszemélyes performanszot, sőt a különleges eseményből egyesek egy kis mém pénzt is remélnek, több ezer dollárt árulják a performanszról származó zacskózott levegőt eBay-en.

Minden abba az irányba mutatott tehát, hogy a lemez valóban érkezik, de mikor éjfélt ütött az óra a ‘DONDA‘ nem volt sehol. Később Kanye egyik barátja, Theophilus London azt állította, hogy Mike Dean és Rick Rubin producerek jelenleg is sietve dolgoznak az utolsó simításokon, hogy beleférjenek a pénteki határidőbe, még ha az 23:59 is lesz. Az is be lett ígérve, hogy a projektre újabb vendégelőadók is felkerülhetnek, akik még nem szerepeltek a lemezhallgatói bulin lejátszott verzión. Mindenki várt szépen tovább, de egyre többen érezték, hogy ebből bizony nem lesz drop, Twitteren már azon poénkodtak a fanok, hogy már megint beszopták Kanye ígéretét.

A lemez megjelenését még a streamingszolgáltatók is nagyban várták, a Tidal egy poén tweetet is kidobott, amelyben arra kérik Ye-t, hogy csekkolja a privát üzeneteit.

Az eredeti bejelentést tevő Justin Laboy viszont tartotta magát ahhoz, hogy a lemez még pénteken megjelenik: „Most keverik és masterelik. Frissítsétek a streaminplatformokat, érkezik” – írta egy posztba, reményt adva a fanoknak.

A ‘DONDA‘ viszont végül nem jelent meg, és ezt maga Justin Laboy is megerősítette, aki ma arról posztolt, hogy Kanye kitolta a megjelenési dátumot augusztus 6-ra, mivel nem akarja „elsietni” a lemezt, és még csiszolni szeretne rajta. Fontos kiemelni, hogy hivatalos tájékoztatás nem történt. A ‘DONDA‘ elsőként tavaly júliusra lett beígérve (persze nem jelent meg), így Ye-nek volt egy éve a munkálatokra, igaz most úgy tűnik, hogy inkább utolsó pillanatban próbált meg mindent összerántani, de nem sikerült a nagy roham.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés