Kövess minket

Bulvár

Nem jött be a stílusváltás?

Miley Cyrus keservesen megbánta, hogy megváltoztatta stílusát. A világhírű énekesnő újabban arra figyelmezteti a lányokat, hogy ne kövessék el ugyanazt a hibát, amit ő. Lehet, hogy kezd megjönni az esze és végre pozitív képben akar tetszelegni a tinik előtt?

Megosztva

Miley Cyrus most már nagyon bánja, hogy lemondott a természetességéről, amely még karriere elején jellemezte. Az énekesnőnek minden jel szerint kezd megjönni az esze. Botrányos szerepléseit nem lehet csak úgy elfelejteni. Nagyon sok olyan dolgot tett, amellyel nemcsak rajongóit, hanem a világot is sokkolta. Többek között került fel róla jointos kép a közösségi oldalakra, de különböző színű hajával is megbotránkoztatta már követőit.

Annak ellenére, hogy az énekesnő nagyon szeret kísérletezni hajával, pár nappal ezelőtt elmondta, hogy nagyon megbánta. Most már mélységesen szomorú azért, mert a masszív festés miatt, már soha nem kaphatja vissza tincsei természetességét. „Ez a folyamat kiváló lecke volt számomra. Valami belül azt mondta, hogy nem kellene csinálnom… de végül megtörtént – unalmamban befestettem a gyönyörű természetes hajam.” – mesélte az énekesnő. Miley nagyon el van keseredve, de tudja, hogy haja vissza fog nőni és természetes színben pompázhat. Végül, de nem utolsósorban az énekesnő arra is felhívta a tinik figyelmét, hogy soha ne fessenek otthon hajat, mindig bízzák szakemberre a munkát.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés