Kövess minket

Hiphop

Nem kér a fentanilból RiFF RAFF, ezért hanyagolja a kokaint

Tiszta fejjel kezdi az évet.

Megosztva

Forrás:

Lil Peep tragikus halála óta szomorú apropóból ugyan, de egyre több ismert rapper – köztük Lil Pump, Smokepurpp – jelentette be, hogy soha többet nem használ Xanax-ot. A nyugtató hatású gyógyszer korunk egyik legdivatosabb kábítószerévé vált, mivel könnyű hozzájutni, emiatt rengetegen csapják szét magukat vele nap mint nap. Vélhetően nehéz döntést hozott meg RiFF RAFF új év hajnalán, amikor is megfogadta, leteszi a kokaint. Méghozzá a fentaniltól való félelmében, szerinte ugyanis ezzel a szerrel ütik fel a dílerek a kólát.

[twitter]https://twitter.com/JODYHiGHROLLER/status/948412104108683264[/twitter]

„Nem kokainozok többet. Egy rakás embernek fentanillal kevert csomagokat adnak el. Én inkább kiszállok” – írta Twitteren tegnap, majd a rajongóit is óvatosságra intette.

„Nektek sem kellene játszadozni az életetekkel. Fényes jövő áll előttünk. Élvezzük inkább a friss levegőt egy kis Versace illatfelhővel megbolondítva”.

RiFF egyébként már 2014-ben is megpróbált szakítani a kokainnal, de akkor nem jött össze neki a dolog. Korábban olyanra is volt példa, hogy a színpadon, freestyle-ozás közben szippantott fel egy utcát a dj-pultról.

Reméljük most több sikerrel jár.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés