Kövess minket

Hiphop

Nem láttuk jönni: J.Cole és Lil Pump meginterjúvolták egymást

A végén még legjobb barátok lesznek.

Megosztva

Forrás:

Mikor kijött J. Cole ötödik nagylemeze, a KOD, az új generációt megvető hiphop rajongók egyszerre üvöltötték el magukat: „Végre egy kis szövegközpontú rap zene, Cole megmentette az évet!„. A KOD amúgy hatalmas siker is lett, rövid időn belül aranylemezzé avanzsált, ami szép teljesítmény, hisz egyetlen vendégelőadó sincs rajta (igaz, ez már tradíció Cole-nál). A projekt legkibeszéltebb száma az „1985 – Intro to ‘The Fall Off” volt, melyben Cole tanácsokat próbál adni a fiatal rappereknek, vagy ahogy ő hívja őket, a „Lil” MC-knek. A dalban senkit sem nevez meg konkrétan, de egy két szurkálódáson kívül tényleg csak a zenebiznisz keménységével próbálja szembesíteni az új generációt, miközben a társadalmi hatásuk felismerésére ösztönzi őket.

[vembed youtube=”Lo0SgfVmI8c” ]Cole tehát empatikusan áll a feltörekvőkhöz, amolyan mindenki volt fiatal alapon. Ezek ellenére sokan támadásnak vették a dalt, még Lil Pump (sokak szerint neki szóltak a sorok) is visszaszólt Cole-nak, ezért aztán a rapper több interjúban is kifejtette, nem utálja a fiatal srácokat, sőt, kifejezetten bírja a zenéjüket. A vérre éhes tömeget ezt persze nem igazán érdekli, Cole egyik koncertjén például nagyban skandálta a tömeg, hogy „Fuck Lil Pump!„, míg a rapper le nem állította az üvöltözőket. 

A dráma persze mindkét előadó hírnevének jól jön, miközben a háttérben nem is fújnak egymásra. Az egész helyzetre hamarosan tényleg pont kerülhet, ugyanis a hiphop világ nagy kibeszélője, DJ Akademiks elárulta, Pump és Cole leültek beszélgetni a két hete megrendezésre került Rolling Loud feszt után, az egymás meginterjúvolását pedig rögzítették is. Egyelőre csak egy kontextus nélküli, nagyon rövid részlet érhető el, melyben Pump arról beszél, hogy valaki mérges volt rá, mert fűszagú volt a lakása. 

Azt nem tudni, mikor érkezik a teljes beszélgetés, de őszintén szólva, alig várjuk, hogy hallhassuk.

[vembed youtube=”V2As5e_Q5_Q” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés