Kövess minket

Aztaa

Nem lesz több koncert a Gozsdu Manó Klubban, nevet és profilt váltanak

Újabb budapesti klub esett el.

Megosztva

Forrás:

Megszűnik jelenlegi formájában a bulinegyed közepén lévő, budapesti Gozsdu Manó Klub – írja a Koncert.hu-ra hivatkozva az Index. A főváros ezzel egy újabb 100-150 férőhelyes szórakozóhelyet veszít, ráadásul pont egy olyan környéken, ahol szinte már csak a külföldieket becsalogatni kívánó bárok és éttermek vannak, vagy a kettő ötvözete. Benedetti Péter, a GMK koncertszervezője az alábbi szöveget osztotta meg Facebook oldalán:

Kedves Zenészek, Szervezők, Kollégák!

Ezúton is szeretnélek értesíteni Titeket, hogy a mai nappal a Gozsdu Manó Klub megszűnik mint koncerthelyszín, és ősztől más néven, más profillal működik majd tovább.

Nagyon hirtelen jött ez nekem is, így nem maradt rá elég idő, hogy mindenkit személyesen értesítsek és köszönhessem meg a közös munkát, a rengeteg koncertélményt, amihez a közel 5 éves szervezői tevékenységem alatt volt szerencsém a GMK-ban. Igyekeztem legjobb tudásom szerint végezni a munkám és büszke vagyok rá, hogy rengeteg zenekar és előadó megfordult nálunk, nemcsak nagy nevek, de olyan „kisebbek” is, akik mára már bőven headlinerek, nem beszélve azokról a külföldi csapatokról, akik a bulijaik után egybehangzóan nemzetközi színvonalú klubnak könyvelték el a gmk-t.

Évente kb. 150-180 zenekarnak tudott helyet biztosítani a „Gozsdu”, így szakmailag a legjobban azt sajnálom, hogy kevés olyan koncerthelyszín marad a városban, ahol kis közönségszámú bulit minőségire lehet kihozni.

Természetesen mindig minden nem mehetett flottul, voltak nehézségek, feszültebb pillanatok, de törekedtünk rá, hogy korrekt megoldásokat találjunk mindenki számára és tanuljunk a hibáinkból, így remélem jó szívvel fogtok Ti is gondolni erre a kis klubra, ami oly sok élményt okozott, mind a fellépőknek, mind a nézőknek, rajongóknak.

Köszönök mindent és remélem lesz alkalmam továbbra is jó bulikat, színvonalas produkciókat szervezni Nektek/Veletek!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés