Kövess minket

Hiphop

Nem minden rapper van teljesen kibukva Donald Trump miatt

Bár azt nem tudjuk, hogy RiFF RAFF annak számít-e…

Megosztva

Lassan mindenki magához tér az amerikai elnökválasztás okozta sokkból. Már, akinek sokkoló volt Donald Trump megválasztása.

Pedig, bármilyen furcsán hangzik, a hiphop még profitálhat is a séróbáró sikeréből, hiszen most egy rakat szám, sőt azon se lepődnénk meg, ha album jönne ki az új elnök fikázásával, oltogatásával.

YG és Nipsey Hussle már hónapokkal ezelőtt elmondta a véleményét is egy klip formájában, mely a roppant baráti, „Fuck Donald Trump” címet viseli. A szám hangvétele is az egyébként. Mármint baráti.

[vembed youtube=”WkZ5e94QnWk” ]
Nem mindenki van azonban a rapperek között (sem) rosszul Donald Trump-tól. RiFF RAFF például a napokban azt nyilatkozta, hogy bármikor szívesen elmegy a most megválasztott elnöknek zenélni.

Csak fizesse meg. Méghozzá busásan.

Nagyjából 50.000 dollárért már indulna is a Fehér Házba, ahol korábban Kendrick Lamar vagy Pusha T lépett fel, csak hogy érezzük a különbséget, és már nyomná is a számokat Trump-nak.

RiFF RAFF, saját elmondása szerint imádja a pénzt, mint minden más amerikai. Éppen ezért nem érdemes meglepődni ezen. Sőt, azt is hozzátette, hogy nagyon várja már, hogy Trump csökkentse az adók mértékét, mert a rapper évente több milliót fizet be az állam kasszájába, amiből mondjuk vehetne egy Lamborghini-t magának…

[vembed youtube=”pNN4aczsyl0″ ]

(TMZ.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés