Kövess minket

Hiphop

Nem pazarolja szövegírásra az idejét Young Thug, inkább csak freestyle-ozik

Megosztva

Egy, az i-D magazinnak adott friss interjú során érdekes részeletek árult el Young Thug arról, hogy miként, helyesebben miként NEM születnek meg dalainak szövegei. Az atlantai rapper állítása szerint sosem ír le egyetlen sort sem előre, ezért rendszerint „csak” freestyle-ozik, ha stúdiózásra kerül sor. Mint mondja, nincs elég türelme ahhoz, hogy leüljön és szövegeken agyaljon, miközben annyi minden másra is fordíthatná drága idejét.

„Sosem írtam még le szöveget. Tényleg nem. Csak freestlye-ozok. Nem vagyok elég türelmes hozzá, na meg elmenne vele az egész napom feleslegesen.”

Később aztán annyiban finomított az álláspontján, hogy valójában volt már rá precedens, mikor szöveget írt, de akkor éppen börtönben volt, így más dolga nem igen akadt. Amennyiben ismét lesittelnék, elképzelhető, hogy tollat ragadna, habár erre azért nem sok esélyt lát. (Mármint, hogy lesitteljék.)

„Kizárólag akkor volt elég időm szöveget írni, mikor börtönben voltam. Nem szeretek ezzel foglalkozni, habár a rácsok mögött ez megváltozik. Ott mást nem tudtam csinálni.”

Young Thug freestyle tudásáról néhány hónapja még maga Sir Elton John is dicshimnuszokat zengett, kiemelve, hogy Thugger szerinte jobban nyomja Eminemnél, akivel szintén dolgozott együtt korábban, tehát van összehasonlítási alapja.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés