Kövess minket

Film

Nem rúgják ki, de három hónapig pihentetik a spicces riportert

Állítja, meleg volt és gyógyszert is szedett.

Megosztva

Forrás: Youtube

Nem rúgja ki a köztévé Bencze Pétert, aki kissé italosan jelentkezett be az M1 bajai halászléfőző fesztiválról szóló riportjában. A csatorna ezt a Balatoni Nyár nevű reggeli műsorban jelentette be.

Mint tegnap mindenki ezen nevetett, a riporter kissé kótyagosan élőzött a fesztiválról, voltak szavak, melyek csak második próbálkozásra sikerültek, és a riportalanyának megszólításakor is a nézőket köszöntötte. Az anyagot gyorsan lekeverték, miután a stúdióban is egyértelmű volt, hogy a riporter nem 100% józan. Az anyagról készült videó szinte azonnal virális lett, sokan készítettek Facebook oldalakat a riporter mellett való kiállás jegyében, többek között a híres magyar mémoldal, Tibi Atya is Péter mellett állt ki, posztját azóta több mint 70 ezren lájkolták.

[vembed youtube=”sYmUd5qAxz8″ ]A mostani döntés értelmében a riportert 3 hónapra biztosan leveszik a képernyőről, utána lehetséges, hogy visszatér. Bencze Péter amúgy azzal magyarázta viselkedését, hogy vírusos megbetegedés miatt gyógyszereket szedett és a nagy meleg is kicsit fejbe kólintotta. Elismerte, hogy ivott, de állítása szerint csak 1 páleszt gurított le, pedig a helyiek nagyon kínálgatták. A kollégáktól és a nézőktől is elnézést kért, bár utóbbiaktól biztosan nem kell, hisz mindenki jól szórakozott.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés