Kövess minket

Aztaa

„Nem tesz boldoggá a kifutó…”

A modellek élete nemcsak móka és kacagás, de hogy miért szakít(ana) a kifutóval Cara Delevingne, egyelőre még igencsak rejtély. Mindenesetre a világhírű modellt nem teszi boldoggá az, amit csinál.

Megosztva

Cara Delevingne a világ leghíresebb modelljei közé sorolható, azonban most úgy döntött, hogy búcsút int szakmájának. A modell rejtélyes nyilatkozatában csak annyit mondott, hogy a foglalkozása nem teszi őt boldoggá. Delevingne kisasszony – aki tehetős családja révén nincsenek anyagi problémái – számára egy jó ideig eltartott, míg a divatvilágban stabil hírnévre tett szert. „Keményen dolgoztam azért, hogy a divatszakmában elfogadjanak. Szükségességét éreztem annak, hogy kivívjam az iparág elismerését, szinte mindenki elismerését igényeltem.” – mondta a modell.

A végeredmény az volt, hogy a modell teljesen elvesztette realitásérzékét, abszolút nem tudta felmérni azt, hogy mit jelent boldognak és sikeresnek lenni. Bízunk benne, hogy a színészi ambícióinak köszönhetően majd megtalálja azt a közeget, ahol szeretni fogják.


Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés