Kövess minket

Zene

Nem titok többé, mivel készül a TDE kiadó holnapra

Megosztva

Eléggé felspanolta a hiphop fanokat, mikor a Top Dawg Entertainment váratlanul bejelentette, hogy május 7-én az egyik előadójuk előrukkol valami új projekttel. “A várakozásnak vége!!!!” – posztolta a kiadó feje még április végén, amitől rögtön beindult sokak fantáziája, melyből a legmerészebb természetesen az volt,hogy csak nem érkezik végre az új Kendrick Lamar album? Hát, sajnos el kell, hogy keserítsük azt, aki ebben bízott.

A lehetséges tippek közt ott volt SZA következő nagylemeze, de egy Ab-Soul és egy Isaiah Rashad visszatérés is, melyből az utóbbi bizonyult igaznak. A nemsokár 30. születésnapját ünneplő rapper egy jó ideje nem hallatott magáról, utoljára 2016-ban dobta le a “The Sun’s Tirade” című debütáló stúdióalbumát. 2019-ben aztán bedobta, hogy készül a következő projekt, melynek akkor a The House Is Burning címet adta. Idén januárban aztán arról posztolt Rashad, hogy már keverik a lemezt, egyben felfedte, hogy teljesen józanul vette fel azt. “Az összes számot józanul vettem fel, ami nálam újdonság. 2019 környékén letettem az alkoholt” – írta év elején.

DE nem ezért egyértelmű, hogy ő a titkos pénteki premierező, hanem mert a TDE által YouTube-on beidőzített videó leírásában a YouTube lebuktatta az emberünket, és kilistázta, hogy egy “Lay Wit Me” című Isaiah Rashad dal lesz a premier, amin a Quality Control rapperre, Duke Deuce is szerepel majd. Ezek után nem lenne meglepő, ha a fentebb említett The House Is Burning album is érkezne hozzá a közeljövőben.

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés