Kövess minket

Tech

Nem tud leszakadni a világ a sírva nevetős emojiról

A legpopulárisabb emojik sajnos pont a legunalmasabbak.

Megosztva

Forrás:

Tegnap volt az Emojik Világnapja, amiről valószínűleg azért nem tudtál, mert manapság minden nap olyan, mintha az Emojik Világnapja lenne. Emojikat küld a barátnőd, barátod, munkatársad és igen valószínűleg most már anyád is. A Facebook is megünnepelte ezt a felesleges napot, méghozzá azzal, hogy megosztották a top 10 leggyakrabban használt hangulatjelet a platformon. 

A lenti eredmény pedig elég unalmas képet fest, sehol egy lecsukott szemű „hagyj már a baromságaiddal” fej, vagy egy ironikusan fújtatós. Igazából még egy szemforgatással is megelégednénk, de helyette az örök kedvenc „sírva nevetős” az első, „szerelmes szemű” a második, és a „pusziküldés” a harmadik. Ezek persze még mindig jobbak, mint a szintén listán lévő földön fetrengve nevetős borzalom és a kacsintás, amiről még nem sikerült bebizonyítani, hogy lehet nem passzív agresszíven is használni.

A közösségi oldal emellett kigyűjtötte a legaktívabban emojit használó országok kedvenceit, sajnos mi nem vagyunk benne, amire csak azt tudjuk mondani:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés