Kövess minket

Bulvár

Nem tudja kifizetni az óvadékot R.Kelly, a női rajongói szívesen összedobnák neki a pénzt

Ők hisznek az ártatlanságában.

Megosztva

Forrás:

Egymillió dolláros óvadék ellenében szabadlábon védekezhet a szexuális zaklatással vádolt Robert Kelly aka R. Kelly R&B énekes. Erről egy chicagói bíró döntött szombaton, miután kihallgatta őt.

R. Kelly ellen tízrendbeli szexuális zaklatásért indítottak eljárást a héten, majd letartóztatták, miután ő ennek hírére bement egy chicagói rendőrkapitányságra. A gyanú szerint Kelly a szexuális zaklatást négy ember – köztük három tizenéves lány – ellen követte el 1998 és 2010 között. Az énekest több év óta vádolták zaklatással feltételezett áldozatai.

A bíró felkavarónak nevezte a kihallgatáson részletesen ismertetett nyomozati anyagot. Végül egymillió dollárban szabta meg a szabadlábon hagyás óvadékát, amelyet a gyanúsított közlése szerint nem tud kifizetni, ezért lehetővé tette neki, hogy kezest vegyen igénybe az ügylethez. R. Kellynek az óvadékösszeg szokásos 10 százalékát, tehát 100 ezer dollárt kell kifizetnie a kezesnek azért, ha nem akar börtönbe vonulni azonnal. A bíró bekérte az énekes útlevelét, és megtiltotta neki, hogy kapcsolatba kerüljön 18 év alatti nőkkel, illetve feltételezett áldozataival és a tanúkkal. A női rajongói közül páran eközben állítólag felajánlották, hogy összeszedik az énekesnek a pénzt az óvadékra.

[twitter]https://twitter.com/MidnoirCowboy/status/1099763673898385408[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés