Kövess minket

Red (18+)

Nem tudom mit toltak ezek a fiatalok, de én nem kérek

Para videón a dizájnerdrog félelmetes világa.

Megosztva

Forrás:

Riasztó videó került fel tegnap a Facebook-ra, melyen földön fekvő, rángatózó és fájdalomtól kiabáló fiatalok szerepelnek egy villamosmegállóban.

A HVG által kiszúrt felvételt a Kőbányai úti villamosmegállóban készítettek az 1-es villamosról, és nagy valószínűséggel egy hasonló szer hatását látjuk a fiataloknál, mint ami a Hős utcában terjedt el az elmúlt hónapokban. A rendőrség azóta nagy erőkkel van jelen a környéken, sikerült is visszaszorítani a dílerkedést, de amint a videón is látni a teljes 1-es vonalát nem tudják 24/7 lefedni.

Az egyik ilyen Hős utcai díler, O. Márió később a VIII. kerületbe tette át a helyszínét, de nem sokáig tudott üzletelgetni a veszélyes szerekkel, ugyanis a rendőrség egy akciófilmbe illő akcióval lekapcsolta. A Zsaru Magazin szerint a férfi azt se tudta pontosan, hogy mit árul, csak berendelt Kínából valami szert, összekeverte dohánnyal, és már mehetett is a cumó az utcára. A varázspornak elnevezett cucctól jobb esetben zombiként dülöngéltek a felhasználók, de volt aki elájult, augusztusban pedig egy haláleset is történt.

[fbpost]https://www.facebook.com/kozmai1/videos/1687988841225866/[/fbpost]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.