Kövess minket

Aztaa

Nem tudta fizetni a számláit egy pizzériatulajdonos, több bankot is kirabolt, egy játékfegyverrel…

Csaknem tucatnyi bankot rabolt ki játékpisztolyával egy pizzériatulajdonos Portugáliában, hogy ki tudja fizetni adóhátralékait és egyéb tartozásait.

Megosztva

pizza best friend movie film 90s

A szicíliai származású 36 éves férfi, aki két rosszul menő pizzériát vezetett, beismerte a rablásokat, amelyek során mintegy 100 ezer euróra (31,6 millió forint) tett szert. A férfi a héten áll bíróság elé egy másik, 55 éves olasz férfi társaságában, akit bűnrészességgel vádolnak.

A párost tavaly szeptemberben kapták el, miután kiraboltak egy bankot a Portugália középső részén fekvő Viseuban. Az elkövetők semmilyen erőszakhoz nem folyamodtak a rablásokkor, és beszéd helyett gesztikuláltak, hogy elrejtsék az akcentusukat.

A rendőrség szerint a lopott pénzt, a kesztyűket és a műanyag fegyverreplikákat az étteremtulajdonos autójában találták meg.

A Portóhoz közeli Matosinhos bíróságának illetékese nem kommentálta a férfi adóügyeit, ám a Jornal de Noticias című újság a vádlott ügyvédjét idézve azt írta, hogy a bűncselekmények révén a férfi a több tízezer eurónyi adóhátralékának nagy részét és egyéb tartozását, úgy mint autópálya-bírságát és gyermekei iskolai tandíját is rendezte.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük