Kövess minket

Aztaa

Neten gyűjt pénzt B.o.B a lapos Föld elmélete bizonyítására

Több műholdat is felküldene az űrbe.

Megosztva

Forrás:

Azt már eddig is tudtuk, hogy B.o.B megszállott lapos Föld mániás, de most ezt a csodás elméletét szeretné végérvényesen bizonyítani is, és csak egy kis pénzre van szüksége balekoktól rajongóitól. Az atlantai rapper nemrég felállított egy adománygyűjtő GoFundMe oldalt, ahol arra kér közel 200 ezer dollárt (52 millió forintot), hogy műholdakat küldhessen az űrbe, és ezzel végre mindenki orra alá dörgölhesse, hogy látjátok feleim, mégiscsak lapos ez a BOLYGÓ!

Azért indítom ezt a GoFundMe gyűjtést, hogy legalább egy, de lehetőleg több műholdat is fellőhessek az űrbe, amennyire messzire csak megy, hogy megtalálhassam az ívet. Az ívet keresem” – írta a leírásban.

A célt eredetileg félmillió dollárra rakta, ezt módosította később a mostani 200 ezres összegre. Lehet rájött, hogy sokkal olcsóbban tud használt műholdat venni az ebay-en, vagy valami hasonló. Jelenleg 11 ember támogatja a projektet, ők összesen 135 dollárt dobtak össze, igaz még a támogatók is olyan kommenteket írtak az adományokhoz, hogy “tessék itt van 5 dollár, hogy bebizonyosodjon, hogy nincs igazad”.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.