Kövess minket

Stílus

Never Sleep On Tour: szombaton jön ki Skepta harmadik cipőkollabja a Nike-val

Érkezik a Nike Air Max Deluxe SK.

Megosztva

Forrás: Nike

Skepta, az angol grime legenda újra a Nike-val társul egy lépőre – közölte a rapper mellett a Nike News. Az előadónak a 2017-es, Marokkó inspirálta Air Max 97 SK és az idén májusi Air Max 97/BW SK után ez lesz a harmadik közös cipője a céggel, a várakozás pedig legalább akkora, mint az elődöknél.

A fekete-piros színárnyalatokat ötvöző sneaker kampányvideóján és arculatán kívül magán az anyagon is visszaköszön a VHS-hatás, a hangyázó kép hatását keltő felület oldalán pedig a “12:00PM JUN 08 2014” és a “Never Sleep On Tour” feliratokat fedezhetjük fel, előbbi Skeppy gigaslágerének, a That’s Not Me-nek a megjelenési idejét jelzi, utóbbi jelképes mottó pedig a rapper munkaetikájára és sosem nyugvó alkotási vágyára utal amellett, hogy valóban inszomniás tünetek gyötörték az mc-t a turnéi alatt.

Forrás: Instagram

 

Forrás: Instagram

A sötét, a grime stílus dresscodejának tökéletesen megfelelő lábbeli a Nike 1999-es Air Max Deluxe-jának az újragondolása, amit Skepta New York városának dedikál, hiszen a hely nagyon fontos szerepet játszik az életében, mind karrierjének fellendítését, mind az alkotó inspirációit tekintve.

A darab szeptember 8-án, szombaton jelenik meg a SNEAKRS applikáció keretein belül. A különböző európai boltok mellett pedig Amerikában, a NikeLab 21 Mercer, a Concepts, a Dover Street Market és a KITH üzleteiben is beszerezhető lesz.

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés