Kövess minket

Hiphop

New York királyává avatják The Notorious B.I.G.-t a néhai rapper 50. születésnapján

Megosztva

Nagyszábású ünneplésre készülnek New York-ban The Notorious B.I.G. 50. születésnapján – írja a HipHopN-More.

Május 20-án, egy nappal Biggie szülinapja előtt az Empire State Buildingben egy a rapper életét ünneplő rendezvény tartanak, ahol Biggie édesanyja, Voletta Wallace, gyermekei (CJ és Tyanna Wallace), barátja, Lil’ Cease, valamint Lil Kim is megjelennek majd, de további a rapperhez köthető személyek is felkerülnek a vendéglistára. A rendezvényt a Bad Boy / Atlantic / Rhino Records együtt szervezi.

Egy nappal később, május 21-én, a rapper születésnapján pirosan és fehéren fog világítani az Empire State Building, a tetején pedig egy korona fog forogni, utalva Biggie ‘New York Királya’ státuszára. A New York-i arénában, a Barclays Centerben eközben videomontázst állítanak össze a rapper klasszikus slágereiből, amit a bejáratnál található kivetítőn állítanak közszemlére. És ez még mindig nem minden, a helyi közlekedési közszolgáltató egy különleges metrókártyát dob piacra, ‘The Notorious B.I.G. The card‘ néven, ami csak azokra a megállókra lesz érvényes, ahol a rapper felnőtt, azaz Lafayette Avenue, Clinton – Washington Ave., és Atlantic Ave. – Barclays Center.

Az ünneplés júniusban is folytatódik, kiadják bakeliten a Life After Death különkiadását, mely egy 8 lemezes szett lesz, ritka fotókkal tarkítva, valamint a Lincoln Centerben egy nagyzenekar dolgozza majd át a rapper slágereit, belépés csakis öltönyben.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés