Kövess minket

Hiphop

Nézd meg, hogy nyomja a kortárs hiphop legjobb fiúbandája a Times Square-en

Brockhampton az MTV-n!

Megosztva

Forrás:

A One Direction óta valaha volt legjobb boyband, avagy a BROCKHAMPTON a minap lépett fel az MTV 9 éves szünet után 2017-ben újraindult, populáris TRL című műsorában, ott, ahol ősszel Playboi Carti, Lil Uzi Vert és a Migos is megmutatta már magát. 

Nem mindennapi imidzsükhöz hűen narancssárga rabruhában és kékre festett arccal jelentek meg – mint ahogy fesztiváli fellépéseiken és a Saturation III bortóján – először egy hangulatos, humoros stúdióbeszélgetésre, hogy aztán elnyomják az utóbbi lemez hibátlan nyitódalát, a BOOGIE-t. Az eredmény: New York főterének vad szétpogózása, ahol a rajongók és a műsorvezetők körében tolták végig tombolva a srácok energikus szerzeményüket, a show-t pedig egyértelműen a csapat legelvetemültebb tagja, Joba vitte el Ian Curtis legendás, epilepsziás táncmozdulatait megszégyenítő lépéseivel. 

[vembed youtube=”gbBhfqM7Mzo” ]Az eszeveszett bulika előtti interjúból többek közt megtudhattuk, hogy a Big Fat Liar (Minden hájjal megkent hazug) nevű film inspirálta egyedülálló, kék külsejüket, sőt, több ironikus One Direction-ös („Best boy band since One Direction”) és Harry Styles-os utalás („Anybody got Harry Styles’ phone number? / Okay, I called him and they said I got the wrong number”) után elárulták, hogy az angol énekes fiúk mennyire nagy hatást gyakoroltak rájuk. A krú feje, Kevin Abstract pedig boldog szülinapot is kívánt az említett 1D-s Harry-nek, így most már csak egy közös featet hiányolunk, amire akár még Shawn Mendes is ráugorhatna.

Az éppen 32 koncertet magába foglaló amerikai turnéjukkal az államokat járó, 14 tagú Brockhampton egy szempillantás alatt a zenei sajtó és Anthony Fantano kedvencévé vált, a Billboardtól kezdve a Noisey-n át a Complexig mindenki az egekig magasztalta őket, immár pedig boldogan újságolhatják el mindannyian otthon, hogy egy Kanye West fórumról, és egy Los Angeles-i apró házból egészen a Times Square-ig jutottak. 

[vembed youtube=”2hu2q5NlFuI” ](MTV)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés